وظیفه فلاشینگ کار ساختمان چیست؟ | بلاگ

وظیفه فلاشینگ کار ساختمان چیست؟

ساخت وبلاگ
وظیفه فلاشینگ کار ساختمان چیست؟

فلاشینگ کار ساختمان

فلاشینگ کار ساختمان به فردی گفته می شود که می تواند تمامی خدمات مربوط به نصب فلاشینگ نمای یک ساختمان، فلاشینگ پنجره و… را ارائه دهد. برای انجام این کار، لازم است وی دارای تخصص و تجربه کافی باشد و از طرف دیگر لوازم و ابزار انجام فلاشینگ را نیز در اختیار داشته باشد. انجام فلاشینگ در یک ساختمان به طور معمول برای دستیابی به اهدافی از قبیل پوشاندن مرزهای انقطاع نما و نبش ها و هم چنین پوشاندن دور و درز پنجره ها و سقف و جان پناه و… است. برای این منظور، لازم است تا فلاشینگ کار ساختمان از ورق های مختلف فلزی و فولادی استفاده کنند و برای اجرای این ورق ها و فلاشینگ ساختمان، بخشی از اصول و قواعد این کار را رعایت کنند. بنابراین مجری این اصول و قواعد، فردی است که به او فلاشینگ کار گفته می شود. چنین فردی باید اطلاعات کافی در زمینه خواندن دیتیل و نقشه اجرایی داشته باشد.

وظیفه فلاشینگ کار ساختمانی چیست؟

فلاشینگ کاری که برای امور ساختمانی در نظر گرفته می شود وظیفه دارد تا سطوح مورد نظر کارفرما را مورد بررسی دقیق قرار دهد و در زمینه طرح و یا رنگ پوشش ها اطلاعات کافی و کاملی را در اختیار وی قرار دهد. در صورتی که پس از انجام این کار، وی توانست تایید کارفرما را به دست آورد می تواند زیر سازی مناسبی را برای سازه ایجاد کند و به محاسبه دقیق شیب بندی، اقدام نماید. پس از این کار، فلاشینگ کار مورد نظر، باید بتواند برش ها و خم ها مورد نیاز را ایجاد کند و به آن ها شکل بدهد. وی می تواند پس از اینکه زیر ساخت های پروژه را فراهم نمود به اجرای ورق ها روی بیاورد.

ورق های مورد نیاز فلاشینگ کار ساختمان

فردی که وظیفه دارد کار فلاشینگ را برای ساختمان انجام دهد می تواند از چندین نوع فلز و یا ورق برای دستیابی به این منظور استفاده کند. از جمله این ورق ها می توان به فلز آلومینیوم، مس، گالوانیزه، آلوزینک و… اشاره کرد که کاربرد هر یک از این ورق ها دارای مزایا و معایب مخصوص به خود است. در ادامه به معرفی این ورق ها برای انجام کار فلاشینگ ساختمان خواهیم پرداخت.

ورق آلومینیوم

یکی از انواع ورق های فلزی که برای انجام کار فلاشینگ از آن ها استفاده می شود ورق های آلومینیومی هستند. این فلز دارای قابلیت هایی از جمله سبک وزن بودن است. از طرف دیگر، آلومینیوم مقاومت بسیار خوبی در برابر زنگ زدگی دارد. اما در عین حال، این فلز در برابر ضربه به ویژه در دماهای پایین تر مقاومت کمی از خود نشان می دهد.

ورق مس

فلاشینگ کار ساختمان برای انجام این کار، می توانند از ورق های مسی نیز استفاده کنند. در حقیقت می توان گفت ورق های مسی از جمله فلزات بسیار محبوب در این حرفه به شمار می روند. اما عیب بزرگ این ورق ها این است که قیمت های بلایی دارند. بنابراین و به طور معمول، به جای استفاده از این ورق ها از پلاستیک سخت و یا کامپوزیت استفاده می شود.

ورق گالوانیزه

یکی از متداول ترین فلزاتی که در کار فلاشینگ ساختمان از آن استفاده می شود ورق فولادی گالوانیزه است. استفاده از این ورق های فولادی، انتخاب مناسبی برای اجرای فلاشینگ است چراکه این محصولات، دارای دوام و مقاومت قابل توجهی هستند. ورق های گالوانیزه می توانند در برابر باد و باران و برف مقاومت کنند. این فلز هم چنین در برابر تابش نور مستقیم خورشید نیز توان مقاومت و ایستادگی دارد. همین دلائل باعث شده تا  ورق های فولادی رایج ترین نوع ورق ها در این حرفه به شمار روند.

ورق آلوزینک

آلوزینک ترکیبی از دو فلز آلومینیوم و زینک است. این ورق ها توان و مقاومت بالایی در برابر تابش مستقیم نور آفتاب دارند. از طرف دیگر و در صورت نیاز، فلاشینگ کار ساختمان می تواند شکل آن را نیز دچار تغییر و تحولاتی کند. آلوزینک مقاومت قابل توجهی در برابر ضربه دارد و می تواند به زیباتر شدن نمای یک ساختمان نیز کمک کند. اما عیب بزرگ این ورق در حرفه فلاشینگ، قیمت بالای این محصول است که باعث می شود قیمت نهایی و تمام شده نیز بیشتر گردد.

ورق کامپوزیت و پلاستیک سخت

کامپوزیت ها و پلاستیک های سخت از دیگر متریال و فلزاتی هستند که در فلاشینگ ساختمان به کار گرفته می شوند. اما این محصولات نیز نسبت به ورق های فولادی، دوام کم تری دارند و از طرف دیگر در برابر شرایط جوی مانند باد و باران و هم چنین تابش مستقیم نور خورشید نیز به اندازه ورق های فولادی، مستحکم و مقاوم نیستند.

ابزار مورد نیاز فلاشینگ کار ساختمان

کسی که عملیات فلاشینگ یک ساختمان را به انجام می رساند به چند ابزار و وسیله نیاز دارد. بخشی از این ابزار و ادوات، وسائلی هستند که در کارگاه، مورد استفاده وی قرار می گیرند و برخی دیگر، ابزاری هستند که لازم است حتما وی را همراهی کنند و در محل کار، مورد استفاده واقع شوند. از جمله این ابزارها می توان دستگاه پانچ و دستگاه جوش و الکترود را نام برد. دستگاه خم کن، کمپرسور و پیستوله، فرز و مینی فرز، انبر دست و سیم چین نیز از دیگر ابزارها و تجهیزات این کار هستند. دریل و انواع مته آهن نیز لازم است در محل کار همراه فلاشینگ کار باشد.

فایبرگلاسفلاشینگ کار ساختمان,فلاشینگ کار,فلاشینگ,...
ما را در سایت فایبرگلاس دنبال می کنید

نویسنده : اروسخانی بازدید : 240 تاريخ : يکشنبه 26 ارديبهشت 1400 ساعت: 1:14